Villa HelleBo – välkommen till ”Skärgårdens pärla”

Privata möten, luncher och middagar i skärgårdsmiljö i unik villa vid vattnet i underbart västerläge, 5 minuter från Vaxholm.

Villa Hellebo kan skräddarsys efter era önskemål - Våra upplägg:

Här kan ni slappna av och njuta av skärgården tillsammans i en privat miljö. Vi har genom åren fått stamkunder från några av våra största företag när man vill representera något annorlunda än en ”krog i stan”. Stora beslut kräver omgivning där stillhet, omtanke och rätt energi råder.

Vi anordnar luncher, middagar och mindre konferenser för slutna sällskap. Vi kan erbjuda flera olika upplägg beroende på önskemål och syftet med dagen/kvällen

2019 hade vi ett mindre bröllop hos oss (ej vigseln) som blev oerhört uppskattat, så detta kan vi också erbjuda

Nytt för 2022 – Vi blir med VÄXTHUS och här kommer endast relationer odlas.

Glashuset

Med havsutsikt i tre vädersträck så är GlasHuset den självklara mötesplatsen för slutna grupper. Konferenser, luncher, middagar eller mingel upp till 15 personer.

Private Dining

Vi erbjuder en unik och minnesvärd matupplevelse i en vacker och avkopplande miljö. Välj mellan dagkonferens, olika former av lunch och middagar eller bara lite brygghäng.

Din önskan - vår syssla, Villa HelleBo

Här kan ni i lugn och ro träffas och ha möten, luncher eller en härlig middag i solnedgången med utsikt över Kodjupet med passerande skärgårdsbåtar. 270 grader sjöutsikt och avskildhet.

Självklart har vi alla tillstånd som krävs för denna typ av tjänst. Allt som görs och diskuteras i vår miljö, hålls konfidentiellt.