Fiske i Stockholms Skärgård - Våra upplägg

Vi erbjuder fiskeaktiviteter för företag och privatpersoner. Våra aktiviteter skräddarsys efter önskemål, behov, budget och antal personer.

Fiske i Stockholm – ett minne för livet

Att fiska i Stockholms skärgård eller Mälaren med fiskeguide är ett minne för livet. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare.

Skärgården och Mälaren är fantastiska platser hela året runt. En fantastisk plats med en vacker natur och en rik historia. Här kan du komma bort från stadens stress och ljud och koppla av. Kanske allra härligast vår och höst. En perfekt plats för kreativa arrangemang och möten som också ger tid för avkoppling och eftertanke både för privatpersoner och företag.

Fisket i vårt område är varierande och spännande, ger dig också en chans att lära dig om den lokala kulturen och historien. Många av öarna i skärgården har en rik historia, och fiske har varit en viktig del av livet här i århundraden.

De flesta har även någon slags relation till fisket och fiske är i dag världens största Hobby! Bara i Sverige har vi näst intill 2 miljoner utövare, i Europa mer än 50 miljoner!

Guidad Fisketur

Boka en halv- eller heldag guidad fisketur i Stockholms skärgård. Vi skräddarsyr äventyret för dig som privatpersoner eller för ditt företag.

Drop-in Fiske

Drop-in fiske, med en stående tid och dag. Kom ensam eller med flera och följ med på en guidad sportfiskedag och naturupplevelse?

Afterwork - Fiskepaket

Efter arbetsdagen sticker vi ut i skärgården eller Mälaren för ett par timmars ”after work”-fiske. Avsluta med middag för att sedan återvända till startplatsen.

Familjefiske i Stockholms Skärgård

Vill du överraska familjen med en oförglömlig dag i skärgården? Låt oss ta er med på ert nästa äventyr.

Svensexa/Möhippa - Fiskepaket

En svensexa eller möhippa med fiske kan organiseras på olika sätt. Det kan vara en dagstur eller en övernattningstur där man fiskar på olika platser i närheten.

Fiskekurs i Stockholms Skärgård

Fiskeskola där du får lära dig mer om fisket och blir en bättre fiskare från båt. Du kan komma själv eller i sällskap.

catch&relax finns här för alla oavsett nivå

Oavsett om du är en erfaren fiskare eller nybörjare, finns det något för alla här. Fångsten av din första fisk eller din största fisk någonsin kan vara en minnesvärd upplevelse.

Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Generellt fiskar vi gädda och abborre under den varmare perioden och havsöring (Skärgården) och gädda under den kallare. Metoder är spinn- och flugfiske.

Vi vill att ni med oss ska få lära er om fisken och vad för metoder och utrustning som fungerar under olika omständigheter. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen. Fiska är också en aktivitet som passar alla oavsett förutsättning.

Vi utgår från Vaxholm i Stockholms län och erbjuder fiske i hela Skärgården

Sammanfattningsvis, om du har möjlighet att besöka Stockholms skärgård och fiska här, varför inte ge det en chans? Det blir en minnesvärd och unik upplevelse som du kommer att bära med dig resten av livet.