Båtcharter i Stockholm – chartra er egen båt

Hyr en guidad tur med skeppare i Stockholm skärgård eller Mälaren. Vi erbjuder båtturer och charter för företag och privatpersoner upp till 20 personer.

Båttur i Stockholm anpassat efter era önskemål se våra olika alternativ nedan

Åka båt, upplev skärgården, sightseeing med skeppare, se Stockholm från vattnet, eller en tur bland alla våra fantastiska öar i skärgården eller Mälaren.

Åka ut och titta på kappseglingar, visa dina gäster Stockholm från den vackraste sidan, nämligen vattnet. Åk ut och sola & bada i skärgården.

Ska du och ditt sällskap ta dig någonstans kanen båttransport vara ett ypperligt trevligt sätt att ta sig från A till B, t.ex till din skärgårdskonferens.

Båttransport

Stockholms skärgård bjuder på magiskt vackra platser bara en båttur bort. Vi tar er dit & hem – skräddarsytt och med det där lilla extra.

Båtutflykt

Vatten som slår mot klipporna framför vidsträckta landskap. Funderar du på vilka öar du borde besöka i sommar? Upplev Stockholms skärgård genom en båtuflykt.

Åk båt med oss i Stockholms Skärgård

Kombinera turen med en lunch eller middag ute i skärgården eller varför inte ombord på båten. Fler och fler anlitar catch&relax för båtcharter i skärgården då vi har ett unikt kontaktnät med olika båtar och lätt kan få fram en båt som är en perfekt matchning mot dina önskemål.