Företagsevent i Stockholm med catch&relax

Guidade fisketurer för företaget.Ta med personal, kunder eller samarbetspartner på en oförglömlig dag i Skärgården eller Mälaren under temat fiske.

Se alla våra olika företagsaktiviteter i Stockholm här nedan

Att fiska med företaget har vi under årens lopp sett vara otroligt relationsskapande och uppskattat. Alla kan vara med och tycker det är en mycket rolig och härlig teambuildande aktivitet. Man behöver inte vara ”fiskenörd” för att uppskatta att vara ute på vattnet med oss.

Tack vare att fisket är relationsskapande passar det perfekt för ”teambildning” och alla kan vara med! Många tycker det är ett perfekt sätt att ta ut sina kunder på, vad är bättre än en naturupplevelse med t.ex fisketävling och avslutande middag på en klipphäll, en mysig skärgårds krog eller på ett privat ställe med egen kock?

En fisketur kan lätt sprängas in i en konferens, antingen i city eller ute i skärgården och fiskeplatserna är inte långt borta. Dessutom har de flesta någon slags relation till fisket och fiske är i dag världens största Hobby! Bara i Sverige har vi näst intill 2 miljoner utövare! Fiskearrangemangen kan vara upp till 100 personer och är gruppen större kombinerar vi fisket men någon annan aktivitet i våra kombo-aktiviteter.

Kickoff-fiske

Välkommen till en unik kick-off som kombinerar ert möte med en avkopplande och rolig fiskeupplevelse i antingen Stockholms skärgård eller Mälaren. 

Afterwork-fiske

Efter arbetsdagen sticker vi ut i skärgården eller Mälaren för ett par timmars ”after work”-fiske. Avsluta med middag för att sedan återvända till startplatsen.

Upplev Stockholms skärgård med dina medarbetare

Att fiska är en komplett naturupplevelse. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare, att ni ska få lära er lite mer om fisken och vad för metoder och utrustning som fungerar under olika omständigheter. Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen.

Fiska är också en aktivitet som passar alla oavsett förutsättning. Inom vår verksamhet kan vi även ta hand om personer med en funktionsnedsättning som t.ex att man är rullstolsburen.

Våra förberedelserna börjar redan innan vi sticker ut. Vi går alltid igenom förkunskaper och önskemål, en bra förberedelse gagnar för en härlig dag på sjön.

Våra mycket kunniga och erfarna guider kommer vara med er hela dagen ombord och de kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Vi börjar dagen med genomgång och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer vi plats för dagen.

Vi ser framemot att ta hand om er för att uppleva fiske och Skärgård och ge oss ut på ett spännande äventyr tillsammans!

Fiska med företaget

Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Generellt fiskar vi gädda, abborre och gös under den varmare perioden och havsöring och gädda under den kallare. Metoder är spinn-och flugfiske, vertikal jigging och jerkfiske och vi kan köra oftast olika metoder under samma tur.

Vi har all tänkbar utrusning med oss så du behöver bara se till att du är bekvämt klädd och bra om fötterna, under den kallare delen av året är det viktigt att ha varmt om fötterna.

Du får flytvästar och om det för säsongen behövs även flytoverall. Ombord finns alltid riklig picknickkorg med kalla och varma drycker, fikabröd och lite tilltugg.

Den perfekta aktiviteten för företaget finns – tycker vi

Möjlighet för trevlig lunch ombord finns alltid eller så väljs en trevlig matplats utifrån väder och vind just den dagen.