Vi har gjort ett par nya trevliga och spännande paket för november och december för dig som vill komma iväg från stadens jul stress och njuta av skärgården en stund.
Aktuella Fiskepaket hos Catch & Relax

Att äta julbord på Grinda är inte som något annat. Efter en resa genom världens vackraste skärgård väntar en sprakande brasa och julbord där skärgården står för inspiration. Antingen väljer du att åka båt eller fiska dig till Grinda.


Här, bara en dryg timme från Stockholm, är du så långt bort från puls som det överhuvud-taget går. Här existerar bara en sak - Det stora lugnet.

All mat är tillagad enligt sann jultradition och presenteras på ett modernt sätt med mycket personlig omtanke.


Fiska dig till lunchjulbordet kl 12.00 – upphämtning kl 08.00 i City, Nacka eller Lidingö , Vaxholm eller Åkersberga. Andra platser på offert


Båt till julbordet. Avresa kl 10.30 för lunch julbordet och för kvälls julbordet kl 17.00. Från City, Nacka eller Lidingö , Vaxholm eller Åkersberga. Andra platser på offert. Under julbordet ligger vi kvar och kör sedan tillbaka till utgångsplatsen.


Julbordet serveras tidsperioden 30/11 till 20/12. onsdag – lördag, lunch kl 12.00 och middag kl 19.00 

Kombinera land och hav. Ena gänget kör fiske och ena gänget kör Skytte Kampen och sedan byter ni.


Fisket är en perfekt och rolig aktivitet som verkligen är teambildande. Sportfiske med guide är både kul och lärorikt. Att få åka ut en stund på havets blå upplever många som mycket stimulerande.


Skytte är både kul och spännande som kräver sin precision. Adrenalinet får sig en kick. Aktivitetsbanan består av 5 olika skytteaktiviteter; Blåsrör, Bågskytte, Luftgevär, Pistol och Slangbella.


Fika ingår och aktiviteten guidas varje lag av våra mycket erfarna instruktörer.

I juletider blir storstaden fylld av människor och aktiviteter.

Varför inte fly ut i skärgården för några timmars avkopplande aktivitet.

Ta med kollegor, affärsbekanta och kunder för att bygga relationer
med de som under året hjälpt dig till goda affärer.

Kombinera fiske, båttur, rib eller segling med bastu, en god
middag eller julbord i Skärgården. Knske också övernattning.

Vi har flera möjligheter så att upplägget helt passar just
din grupp och deltagare utifrån era preferenser.

RING OCH BOKA IDAG!

08-544 913 20, info@catchrelax.se

Styr kosan ut i skärgården nu när den är som vackrast!

Kombinera en båttur eller varför inte ett par timmars sportfiske med julbord på Waxholms hotell? Kanske ni även vill lägga till en halvdags konferens och lunch!


Vaxholms skärgårdens huvudstad, här känner du skärgårdens stämning. Waxholms Hotell är en vacker, levande och inspirerande plats och håller en mycket hög nivå på sina konferenser och restaurang. Här kan du och dina kollegor hitta den perfekta balansen mellan arbete och avkoppling.


I deras moderna konferensavdelning finns sex olika konferensrum, liten privat bar, bastu och den rätta utrustningen för ett lyckat möte.


Waxholms traditionella julbord håller en mycket hög standard. Köket lägger stor omtanke och kärlek i matlagningen. Skärgårdshavets egna delikatesser ligger dem självklart varmast om hjärtat. Köttälskare och vegetarianer lovas lika fin fångst som fisktjusarna. Välkomna!Styr kosan ut i skärgården med ett par timmars sportfiske upp till en heldag. Ta med personal, affärsbekanta eller kunder.

Upphätmning i Nacka på Skepparholmen men givetvis kan vi även starta dagen på Strandvägen hos Visit Skärgården och transporterar oss ut till fiskeplatserna som tar ca 25 minuter.


När mörkret lägger sig finns det inget mysigare och skönare än att avsluta dagen med en härlig bastu.

I november och december bjuder vi på avslutande bastu och relax på Skepparholmen i Nacka. Skepparholmen Spa och Relax är inspirerat av naturen och årstiderna. Koppla av i utomhuspoolen och i deras rymliga bastu - med hänförande utsikt över skärgården. Hämta kraft i stillsam miljö.


Kanske är det sedan trevligt att avsluta kvällen på Skepparholmen med middag.

PAKET 4 - Julbord i Vaxholm

PAKET 2 - Bastu Fiske

PAKET 1 - Fiske Skytte kampen

PAKET 3 - Julbord på Grinda